Produse
COMPANIE

   COMFORTEX  este o firma romaneasca, cu capital integral privat, specializata in comercializarea si montarea sistemelor destinate protectiei solare si umbririi.
   COMFORTEX este o companie tanara si dinamica care stie ca pentru a castica o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si profesionalismul fiind cuvintele cheie ale companiei.

    COMFORTEX lanseaza pe piata din Romania un nou concept de intampinare a clientului, astfel dupa contactarea dumneavoastra un angajat al societatii noastre…
-        se deplaseaza la sediul dumneavoastra
-        va pune la dispozitie catalogul cu intrega gama de produse
-        ofera consultanta
-        efectueaza masuratori
-        face oferta
-        preia comanda 
(in cazul nelansarii unei comenzi ferme CLIENTUL   NU   PLATESTE   NIMIC)

                  iar dupa ce produsul este executat…
-        o echipa revine la sediul dumneavoastra cu produsul finit
-        monteaza produsul
-        ofera garantia si factura clientului
-        incaseaza suma datorata.


Produsele comercializate de societatea noastra sunt:
jaluzele verticale,jaluzele fantasy, jaluzele orizontale, jaluzele din aluminiu, jaluzele din pvc, jaluzele din lemn, jaluzele tip rulou, jaluzele romane, jaluzele din bambus, jaluzele tip plisse, jaluzele tip panel, jaluzele pentru ferestre velux, jaluzele exterioare tip rulou din aluminiu-pvc-lemn, rolete, plase contra insectelor, folie pentru geam, usi pliante, glafuri pentru ferestre din pvc si aluminiu, tamplarie din pvc marca Trocal, copertine solare, marchize, winter garten, grilaje si automatizari.

Având o gama atat de mare de produse, firma noastra reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de a va decora locuinta sau biroul cu produse destinate atat protectiei solare, protectiei impotriva efractiei cat si a privirilor indiscrete.


COMFORTEX se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care doresc amenajarea propiului camin, proprietarilor de pensiuni, restaurante si hoteluri, arhitectilor sau designerilor - adica tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate.

Home     |       Companie       |      Produse      |    Servicii        |     Referinte      |    Contact
2008 COMFORTEX. All rights reserved.

www.jaluzele-ro.ro
Telefon:   0735.49.49.49
Telefon:   0758.49.49.49
Telefon:   0762.49.49.49
Home     |       Companie       |      Produse      |    Servicii        |     Referinte      |    Contact